اگر به دنبال جذب سرمایهگذار برای کسب و کار خود هستید، این نکات را جدی بگیرید
سرمایه، کلیدیترین رکن هر کسب و کار است. در صورتیکه برای کسب و کارتان نمیتوانید سرمایه اولیه را توسط خودتان فراهم کنید، باید به سراغ جذب سرمایهگذار بروید. شما در قدم اول باید با بیان ایدههایی که پتانسیل کسب و کارتان را نشان میدهد، باعث جلب اعتماد فرد سرمایهگذار شوید. .
روابط
یکی از اقدامات سرمایهگذاران در ابتدا، تحقیق در مورد بنیانگذار کسب و کار است.
برای مثال چه کسانی شما را میشناسند و در مورد شما چه میگویند. پس شما باید با ایجاد روابط قوی و گسترده، به سرمایهگذار اعتماد لازم برای سرمایهگذاری روی کسب و کارتان را بدهید.
تعیین الگوی درآمد
از چه راهی میخواهید محصول خود را ارائه دهید و به درآمد برسید؟
قیمت گذاری محصولات شما به چه صورت است؟
اینها مسائلی هستند که باید برای سرمایهگذار روشن و واضح باشد.
حتماً قبل از جلسه مذاکره با سرمایهگذار یک الگوی درآمدی تستشده را آماده کرده و به او ارائه دهید.
تیم قوی
سرمایهگذاران علاوه بر محصول و مدل کسب و کار شما، به ارزیابی تیم شما هم میپردازند. شما باید صلاحیت تیم خود را به سرمایهگذار نشان دهید. در صورتیکه افراد شایسته در تیم شما نباشد یا همه امور را خود به تنهایی در دست بگیرید، سرمایهگذار دیگر نمیتواند به شما و کسب و کارتان اعتماد لازم را داشته باشد.
ارتباط با سرمایهگذاران
شما میتوانید با استفاده از شبکههای اجتماعی مانند لینکدین و توییتر با سرمایهگذار ارتباط برقرار کرده و مباحث مهمی که به اشتراک گذاشته میشود را یاداشت کنید تا از آنها در جلساتی که با سرمایهگذار دارید استفاده کنید. این روش به سرمایهگذار اطمینان میدهد که ارزشها و ایدههای شما با او تناسب دارد.