استفاده از تکنیک دلفی در پروژه هایتان

چطور اطمینان حاصل کنیم که آماده پذیرش یک شغل جدید هستیم؟

 

۴ استراتژی برای انتخاب یک شغل جدید

 

بسیاری از ما به واسطه شرایط اقتصادی و به خصوص مشکلات ناشی از پاندمی، به تغییر شغل فکر می‌کنیم اما آمارها در آمریکا نشان می‌دهد سه‌چهارم افرادی که به شغل جدیدی مهاجرت می‌کنند با این حقیقت مواجه می‌شوند که وضعیت جدید بسیار متفاوت‌تر از چیزی است که انتظارش را داشته‌اند و نیمی از آنها مجدداً تلاش می‌کنند تا به شغل قبلی خود بازگردند. شاخص‌های پیشنهادشده از طرف ما کمک می‌کند که برای شغل جدید، بهتر تصمیم‌گیری کنید:

hiring-concept-with-empty-chair

۱. فرآیندهای تصمیم‌گیری خود را منظم کنید:

 

دریافت یک پیشنهاد شغلی جدید به اعتماد به نفس شما کمک می‌کند چون نشان

می‌دهد که شما ارزشمند هستید و مهارت‌های شما مطلوب است. با این حال ضروری است که فراتر از آن فکر کنید، به دقت در نظر بگیرید که چه چیزی برای شما و حرفه شما مفیدتر است، اهداف شغلی و معیارهای پذیرش خود را مشخص کنید و نقشه راه را برای نحوه ارزیابی هر بخش ترسیم کنید.

 

۲. سؤالات اکتشافی بپرسید:

 

هر وعده‌ای که در طول مصاحبه داده شده است الزاماً محقق نمی‌شود. برخی از کارفرمایان ممکن است تصویری خوش‌بینانه از سازمان خود ارائه دهند که باعث ایجاد انتظارات غیر واقعی در شما خواهد شد، می‌توانید با یک برنامه‌ریزی دقیق و کشف کردن فرهنگ سازمان و محیط شغلی، از گمراه شدن خودتان در آینده جلوگیری کنید.

 

۳. مراقب سوگیری شناختی باشید:

 

سوگیری تأیید/خطای تأیید، تمایل به طرفداری از اطلاعاتی است که آنچه را که قبلاً به آن باور داشته‌اید، تأیید می‌کند، انواع مختلفی از سوگیری‌های تأیید وجود دارد، مانند اعتبار دادن به تجربه‌های قبلی، درک کردن موقعیت‌های جدید بر اساس باورهای ذهنی  و از این دست. بنابراین شناسایی و مقابله با این سوگیری‌ها قبل از تصمیم‌گیری‌های مهم در زندگی بسیار حائز اهمیت می‌باشد. دقت کنید که شغل بعدی شما نباید بر اساس چیزهایی که فکر می‌کنید قرار است اتفاق بیفتد، برنامه‌ریزی شود.

 

۴. به دنبال دیدگاه بیرونی باشید:

 

چگونه می‌توانید تعهد واقعی یک سازمان به رشد و توسعه کارکنان را متوجه شوید و بفهمید که آیا آن سازمان با هدف‌های بزرگ به پیش می‌رود؟ سعی کنید با صحبت کردن با افرادی که در آنجا کار می‌کنند، بفهمید که آیا ارزش‌های شرکت با ارزش‌های شما مطابقت دارد یا خیر؟ برای این موضوع، به جای تکیه بر کسانی که نظرات هم‌سو با شما را دارند، با افرادی که می‌دانید مفروضات شما را به چالش می‌کشند، بحث کنید.

 

ترجمه مقاله‌ای از مجله کسب و کار هاروارد توسط دکتر رضا کرد @hbr.farsi